Sarıoğlan Anaokulu
Şenyurt Mah. Bayır Sok. Sarıoğlan/KAYSERİ

VİZYON

Çocuklarımızı özgür ve sevgi dolu bir ortamda bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak, zihinsel, duygusal ve fiziksel gelişimlerini sağlamak. Özgüveni yüksek, özgün düşünebilen, yaratıcı yetenekleri geliştirilen, yaparak ve yaşayarak ve de hevesle öğrenebilen, kendisini ifade edebilen çevresindeki insanlara saygılı, ülkemizi mutlu yarınlara taşıyabilen , Atatürk İlke ve İnkilâplarına bağlı, çevre, aile ve yurt sevgisinin verildiği,Türk dilini etkin kullanabilen,paylaşımcı ve sorumluluk sahibi çocuklar olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Paylaşımcı, yardımsever ve insanlara sevgi ile yaklaşabilen, çevresi ve kendisi ile barışık, düşünen, tartışan, sorgulayan, bilgi üreten, kendisine güvenen, çağımızın ihtiyaçlarını karşılayabilen, özgün, yaratıcı yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olmak. ’’Benlik’’ kavramının gelişimine katkıda bulunmak, Motor Gelişim, Sosyal, Bilişsel, Dil ve Özbakım becerilerinin gelişimini destekleyerek Milli Değerlere sahip bireyler yetiştirmek başlıca hedeflerimizdir

NORMAL

İLÇE MERKEZİ